Hotel BOSNA - Banja Luka

Hotel Bosna predstavlja jedan od simbola Banja Luke, izgrađen 1885 godine. Nakon zemljotresa 1969.godine, hotel je iznova sagrađen i za svoj novi izgled dobio priznanje kao najbolje arhitektonsko rješenje. Hotel Bosna se nalazi u samom centru grada, preko puta Sabornog hrama Hrista Spasitelja, nadomak glavnog gradskog trga, a blizu pozorišta, muzeja, bioskopa, tvrđave Kastel i državnih institucija.

Hotel Bosna je kategorisan kao hotel sa 4 zvezdice. Raspolaže sa 187 komfornih soba, koje su podjeljene u dvije kategorije, i šest luksuznih apartmana. Sve sobe su opremljene stilskim nameštajem, mini barom, kablovskom televizijom, bežičnim ili kablovskim internetom. Hotel Bosna u svom sastavu ima i ,,Pijano”-bar, gradsku kafanu sa baštom, a `la carte restoran „President“, pansionski restoran, diskoteku, pub, sale za seminare i prezentacije, sale za druge vrste zabave, kapaciteta do 400 mjesta, butike, frizerski salon, sopstveni čuvani parking i garažu.

Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 50 metara, a područje s trgovinama 100 metara. Objekt je smješten 3 km od autobuske i željezničke stanice, a do aerodroma “Mahovljani” je potrebno 23km.

 

Dobrodošli!

 

Sale za vjenčanje

   

 

 

Rezervacije